Recreatiepark Ben's Dream De Rimboe

Middenin de uitgestrekte Veluwse bossen hebben Ben en Mia Oppelaar (ex-Hagenaars) hun droom verwezenlijkt. Het recreatiepark Ben's Dream De Rimboe is een kleinschalig park met genoeg voorzieningen voor een gezellige familievakantie.

Een uitgebreide speeltuin en (in de zomer) een buitenzwembad met waterglijbaan en een mini-kinderboerderij met twee geitjes zorgen voor uren speelplezier.

Voor de lekkere trek is er het restaurant in het Partycentrum (met onder andere een curlingbaan). Het Partycentrum kan ook worden geboekt voor feesten.

De bungalow Sjaloom is van een particuliere eigenaar en wordt dus niet verhuurd door de beheerders van het park. U kunt wel gebruik maken van de faciliteiten van het park en u dient zich aan de parkregels te houden (zie Huurinfo).

www.derimboe.nl

In het buurpark ''t Veluws Hof' bevinden zich een supermarkt (in het hoogseizoen), wasserette en een restaurant (De Ruggestee).

Zodra u het park verlaat kunt u genieten van het mooie Veluwse landschap, met uitgestrekte bossen en heidevelden en een uitgebreid net van fiets- en wandelpaden.